HU EN

Jelentkezés

A résztvevő kórusoknak egy 10-15 perces gálaprogrammal kell készülniük, amely a bordalokra fókuszál és bemutatja a szőlőműveléssel, borral és szőlővel kapcsolatos nemzeti zenei hagyományukat. A program tartalmazhat eredeti és népzenei szerzeményeket, valamint feldolgozásokat is.
A fesztivál hozzávetőleg kétszáz énekest képes befogadni. Amellett, hogy saját nemzeti programukat előadják, a résztvevők csatlakoznak a Fesztivál Kórushoz, hogy előadják különböző történelmi korok legismertebb bordalait és feldolgozásait.

A jelentkezéshez egy friss hanganyag szükséges a kórus alapinformációival egyetemben (énekesek száma, rövid önéletrajz). A jelentkezéseket folyamatosan lehet küldeni, azonban a határidő a megpályázott év Január 31. napja. A kiválasztott kórusoknak az útiköltségükön és a 175 € /fő jelképes hozzájáruláson kívül más kiadásaik nem lesznek: a teljes ellátást és szállást a fesztivál biztosítja. Kisérő személyek – barátok, élettársak, gyerekek – esetében szállás és ellátás, valamint különleges programok elérhetőek elfogadható áron.

A jelentkezés az alábbi címre küldhető:

Lakner Tamás
email: violin.tamas@gmail.com